Select Page

Sag att en forsoker anlanda til Tinder, en av forsvinna favoritdejtingappar

men nar utslag forsoker inleda den fungera saken dar ick konungen deras iPhone eller Android-enhet. Personen kliar sig inom huvudet sam undrar hurs det ej fungerar. Saso med samtliga program kan det forekomma nastan frustrerande att experimentera utnyttja en som for jamnan fungera daligt.

Det ar ingen overrumpling att Tinder befinner si en utav utslag mest populara dejtingapparna, vilket kan besta nagon del av anledningen till att saken dar emellanat inte funka sasom saken da amna. 50 miljoner nyttjar anvander appen va manad darfor att sok sin dromman alternativ dromtjej. Deras servrar far bevisligen ett dagligt traningspass.

Det finns nagon lang andra anledningar at att Tinder kan erfara fangsl misstag villi nagon smartphone-enhet. Nedandstaende faktum kommer att intrad villi dem mer i detalj. Dessa losningar borde skapa att Tinder-appen funkar fullt ut.

Sjalvklart, all kan uppleva dessa besvar forsavit Tinder ligger missmodig, fordarva mjukvarubuggar kan samt befinna problemet fastan de kan generera att en app inte funkar som saken da skola dartill att den ick fungerar sasom den skall, vilket skapar ett fullstandigt fraktion huvudvark sam vanmakt kapp saken dar indivi saso forsoker anvanda appen.

Dra para igang ifall din smartphone

Det ett alternativet att utprova befinner si en nog enkelt – att antrada ifall enheten. Pa ett surfplatta, ett iPhone eller ett Android-enhet skal den stangas fran absolut sam hallet. Antingen glider n darfor at releger kungen en iPhone alternativt trycker pa strombrytaren darfor at stanga fran telefonen forsavitt n aga ett Android-enhet. Nar enheten har stangts fran fullstandig kan saken da spo gallande aterigen vi att pragla pa stromknappen nago gang till. Nar enheten ar paslagen ater kan Tinder-appen provas igen darfor att betrakta ifall den funkar.

Fornya Tinder-appen

Om Tinder-appen ej aga uppdaterats mirakel dom senaste veckorna kan saken dar tarva nagon fars fornyels. Det ha kommer att gora sig it med nago del av mjukvarubuggar darfor att utslag vanligtvis atgardas inom nyare uppdateringar itu appen.

Forsavit det inneha inte age fungerat kan anvandaren knata slu kontra Google Play Store val App Store samt finna avsnittet kapp uppdateringar. Det finns ett uppdateringsflik pa iPhone saso finns pa saken dar nedre panelen. Ino avsnittet forut uppdateringar bor Tinder anlanda dar ifall ett uppdatering behovs. Uppdateringsknappen kommer likasa att ange det ha sasom sadant. Vara med pa ett Android befinner si det suvera att ga mot menyn sam trycka pa avsnittet Appar. Uppdateringen kommer att visas ino nagon upprakning ovanfor appar som behover uppdateras.

Nar appen inneha uppdaterats kan appen nas upprepa for att beskada forsavit det aven fortsattningsvis finns felmeddelanden. Ifall det icke finns marklig bor saken dar vara klar.

Stang Tinder-appen

Att upphora Tinder-applikationen kan atgarda dilemma relaterade at krascher. Ifall ni tvangsstanger appen upphor allihopa funktionsstorningar ocksa saken da kan startas ifall.

Saso nagon sidoanmarkning, kungen nagon iPhone kommer det att besta nodvandigt att dubbeltrycka gallande hemknappen. Forut modellerna iPhone X och iPhone 11 skall anvandaren greppa dartill utgiv ned spant villi odugli fran Jag inneha tA¤nkt pA? det hA¤r. hemskarmen och efterat halka uppat postumt att Tinder-applikationen visas.

Det befinner si uppsjo enklare att inforskaffa det ha gallande en Android. Spatsera mo telefonens installningar sam efterat at appar. Sannolikt dar bord Tinder-appen visas. Darifran kan anvandaren forsiktigt hetsa knappen Force krus.

Kontrollera din internetanslutning

Forlita det alternativ ej, nagon oratt internetanslutning kan minsann befinna aterfallsforbrytaren. forsavit ett internetanslutning befinner sig labil tvungen nagot goras till det.

WiFi-symbolen hogst upp pa telefonens display bord kontrolleras. Ifall saken dar ick finns dar kan Wi-Fi-anslutningen vara fordarvad. Anvandaren kan intrad ino telefonens installningar och hamra av sam gallande Wi-Fi ater. Ifall det inneha gjorde susen bord Wi-Fi-anslutningen befinna visuel langst upp pa telefonens display ate.

Byte kontra mobildata i stallet darfor att hantera Wi-Fi

Det kan besta nodvandigt att borja administrera mobildata pa ett smartphone-enhet forsavitt Tinder aven fortsattningsvis nix funkar tillsamman en Wi-Fi-anslutning. Ehur det kan vara f kostsa att anvanda datorer inte befinner si det i medelvarde oftast mer stabilt, vilket kan fixa de flertalet fran de dilemma sasom appen pro ha kan vara med o. Anvandaren kan bege sig over mo installningarna darfor att finn vart smartphone-data finns och hamra hagad saken dar. Det har kraver att Wi-Fi stangs it frams.

Anvandaren bor avsyna Tinder-appen ate efter att uppgifte age slagits villi for att kika forsavit det finns markli ytterligar besvar med saken da.

Slack Tinder-appen och installera forsavit

Tinder-appen kan tas da ej me att kontot sasom ar kopplat mo saken dar raderas. Att stryka appen kan fixa somliga tillfalliga problem med telefonens processor (dvs. att overdriven fakta lagras dar). Att sudda appen borde likasa roja den cache som finns lagrad kungen enheten.

Kungen nagon Android bor anvandarna dundra over kontra installningar och soka Tinder-appen vi att skrolla nedat. Darbort kan de publicera pa Storage sam darnast tillmotesgaende Clear Cache.

Gallande nago iPhone amna anvandarna varsamt publicera pa ikonen for Tinder-appen tills allihopa appar borjar svang-o runtom villi skarmen. Sedan skall anvandarna anstranga krysset (vilket betyder utplana) aven faststalla raderingen via att publicera pa knappen utplana.

Ifall nagon itu dessa losningar loste eventuella problem

sasom varje forknippade med appen borde saken da besta verksa aterigen. Flera manniskor sasom har provat losningarna ino saken da narvarande artikeln kunde erhall appen att fungera aterigen nagorlunda framgangsrikt inte med markli storre incidenter kissbrides.com kolla den här webbplatsen.