Select Page

Tar Tinder bort gamla och inaktiva konton?

Hur du hittar din kod kungen Life360

Som en segment av var Tinder-bevakning har pa Techla och inaktiva konton. Det ar en fraga som stalls ofta och det verkar ej forekomma nagot avgjort losning. Det foranledde en sma besiktning fran min blad pro att kika ifall profilerna du ser gallande Tinder allihopa ar aktiva. Arme ar hur sa jag upptackte.

Tar Tinder bort gamla och inaktiva konton? Det korta svaret ar tyvarr, det antaga sjalv inte att de utfor. Det langre svaret ar mer komplicerat.

Tinder-profiler

Tinder slapper ingen officiell information om hur det fungerar, dess algoritm eller nagon av dess hemligheter. Men tillrackligt flertal folk anvander det och har anvant det tillrackligt lange pro att ha anekdotiska certifikat som vi kan hantera forut att handla ganska exakta antaganden. Det har ar blott utbildade gissningar men vi antaga att vi vet hur det fungerar.

Vi antagande att Tinder ej tar bort gamla och inaktiva konton. Vi antagande ocksa att vissa manniskor tror att stryka appen fran sin telefon ar lika som att stryka sitt konto. Hur mycket du ser gamla eller inaktiva profiler beror pa varje du bor och hur flertal fler aktiva brukare det finns.

Spelet med siffror

Om du bor nagonstans som Los Angeles med hundratusentals singlar som anvander dejtingappar, ar poolen likadan bred som djup. Bundenhet pa vilka filter du staller in kan din pool av potentiella matchningar vara enorm. Sa vitt vi kan beratta kommer de nyaste medlemmarna att dyka upp forst, all som anvander boosters kommer att dyka upp harnast, de som bedoms som heta fran algoritmen skulle vara eftertradande och allihopa andra efter det.

Vi vet att nya konsument far ett smavaxt uppsving forut att mildra dem att na framsteg och ringa dem fast. Vi vet att boostar kortvarigt skickar ditt profilkort till bra av listan ifall du koper boosten eller prenumererar pa Tinder Plus. Vi vet ocksa att det finns en algoritm inom Tinder som betygsatter din hethet inte fri gallande hur massa andra heta personer som sveper at hoger eller vanster pa dig. Allihopa dessa paverkar varenda du dyker upp i nagons kortlek.

Forst nar du har uttomt alla dessa kommer du antagligen att kika nagra gamla eller inaktiva konton. De tenderar att dyka upp langst ner i hogen, antingen forut att knuffa upp siffrorna eller pro att profilerna tekniskt sett aven fortsattningsvis ar aktiva.

Ifall du bor nagonstans mindre som landsbygden i Idaho eller nagonstans, ar din upplevelse antagligen annorlunda. Din lokala kissbrides.com tvingande länk pool fran potentialer kommer att bli kopiost mindre sa sannolikheten att du ser gamla eller inaktiva konton okar. Om du inte breddar ditt platsintervall eller staller in det kungen din narmaste storstad ar det mer troligt att du kommer att kika inaktiva profiler.

Fallet pro och emot att presentera gamla och inaktiva konton

Det finns for- och nackdelar pro Tinder att presentera gamla och inaktiva konton. I pro-kolumnen ar det en stigande av antalet. Dessutom om det finns tillrackligt manga konsument i varlden i allihopa fall, att ladda upp ett gratis Tinder-konto och enbart se ett dussin personer i ditt omrade kommer ej att foreta dig tand eller overtyga dig om att abonnera.

I con-kolumnen, ifall du sveper at hoger kungen en inaktiv profil kommer inte ett dyft att aga rum. Ifall inte personen bestammer sig for att anlanda tillbaka till Tinder kommer de ej att kika matchen och kommer ej att genmale pa den. Det har kommer inte att producera dig kar i Tinder alls.

I den praktiska kolumnen finns det en ganska stor administrativ omkostnad for att forinta gamla och inaktiva konton. Ifall du tar bort kontot ar det mindre antagligen att personen kommer retur. Ifall du behaller den dar kan de logga in och inleda svepa direkt.

Ifall Tinder sannerligen skickar gamla och inaktiva konton till botten fran hogen och enkom visar dem nar du far slut kungen andra val, ar det ett halvbra alternativ. Det skulle besta battre att plocka dem klocka cirkulationen helt och hallet, men tills de utfor det ar det nast basta att ge dem till sist.

Ifall du ej vill att din profil ska cirkulera samtidigt du gor nagot annat kan du radera ditt konto. Det kommer att stoppa alla att snubbla ovanfor det och stalla besvarliga fragor och later dig borja ifall om du vill ga med igen.

  1. Oppna Tinder och logga in.
  2. Valj din profil och valj Installningar.
  3. Valj Ta bort konto och bekrafta.

Ifall du prenumererar gallande Tinder Plus eller Tinder Gold bor du avblasa din prenumeration forst, annars kan du fortfarande bli fakturerad fastan att du har stangt ditt konto.